Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänliga veckan bjud på ett leende och det kommer mångfallt tillbaka Kram till Er alla poeter här.


Le



Så underbart att äga denna skatt
ingen skillnad för fattiga eller rika
Bjud din nästa på många skratt
Dina ögon ska aldrig bort vika

Ett leende kostar ingenting
kommer tillbaka och känns
kan spridas av alla vida kring
Tills kroppen pirrar och bränns

Betyder mycket att någon dig ser
på din vandring mot olika stationer
Det räcker att du mot din nästa ler
för att stoppa dåliga fasoner...............




Fri vers av duvan59
Läst 425 gånger
Publicerad 2009-12-06 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59