Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstlövs drömmar

och det ligger
höstlöv över

om jag är i vardande
vad är du då

det finns en dröm
men jag har sedan
länge tappat

skakar galler
i tvåtusenårs

rikedomar kan falla
men torn rasar alltid

och i den sista minuten
tar du och dansar

dansar in mig
i en förändrad

nattsvarta ögon
som är evigt öppna

och blir från jord
till jord igen




Fri vers av virre
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-19 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre