Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

löv!


lapphunden lapar
regnvatten - slickar

sommarterassen


kastvinden vid sjön
ruskar lövguld från träden

hängpilen dock grön!


lövdrivor redan
över gräs och asfalt

bäddar för vintern


löv löv löv löv löv
löv löv löv löv löv löv löv

löv löv löv löv löv!





Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-19 12:35



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vilken fin beskrivning av naturens
tillstånd just nu!
2009-10-21

  Berit Robin Lagerholm VIP
Nu fick du bara mig att le stort.
Fina pärlor och så förstås massor av löv.
2009-10-20

  Eva Langrath VIP
Tack för denna skildring av lövförlusten,
Bilden kontrastrerar fint till texten och förstäkrer min dubblelkänsla inför höstens skönhet i går och dess blöta eländig mörkerkyla i kväll

löv löv löv löv löv
löv löv löv löv löv löv löv

löv löv löv löv löv!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP