Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min papillontös var med och mös


Maya vill oxå va nära

Maya ville vara nära så nära
Hon ville så gärna med mig gosa
Jag förklarde för henne att matte
läste prosa
Hon gav sig inte så lätt
la sig på tangenterna så nätt
Vi löste det hela med att hon nu ligger
på min axel och snusar så gott
Tur att Maya är liten växten
Nu kan jag fortsätta att läsa texten




Bunden vers (Rim) av Anjeska
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-19 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska