Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimliga poeter

Här samlas en härlig liga
Det är vi som är ordviga
Vi kan inte med orden tiga
Vi delar ut ord så innerliga
Kanske de åt huvet stiga
Åt applåder vi bocka å niga
Endel är riktigt sorgerliga
Andra är skojfriskt roliga
Men dom flesta enbart härliga
En och annan med orden kriga
Men för det mesta är vi fredliga




Bunden vers (Rim) av Anjeska
Läst 531 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-19 17:17



Bookmark and Share


  ULJO
Snitsiga rim
2009-10-20

  john ekström
skickligt att lyckas rimma med en och samma ändelse utan att det känns som nödrim.
snygg.
2009-10-19

    eva m h
Det verkar rimligt! :-)
2009-10-19

  Lindalou
Exakt så är det här.
2009-10-19

  Mats Henricson
Härlig och korrekt rimsaga om den härliga turbulensen här !!!
2009-10-19

  Kim VIP
Ja visst är det så!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska