Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa personer finns för alltid kvar


Någon sa ditt namn i fredags

 

 

utan att han visste det

högg han in varje bokstav

i mitt bröst

med den vassa eggen

inåt

igen

och igen

 

allt var ju läkt nu

den delen av mitt hjärta

amputerat

(ett kirurgiskt snitt)

och bara tre gånger

efteråt

kände jag smärta

 

Men nu

de fem bokstäverna i ditt namn

fantomsmärtor

den delen av mitt hjärta

det bortplockade

avlägsnade

amputerade

det onda

det vackra

 

är kvar

 

 




Fri vers av Martina_T
Läst 679 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-16 11:39



Bookmark and Share


  Propella
Ja där har vi nog alla varit. Du porträtterar det strålande!
2005-10-17

  katastrofromantiker
ja den båten sitter jag i
vet inte vart den är på väg
antingen till en hamn
eller ett vattenfall

toppensnyggt fångat!
och vackert
perfekt radbrytning
2005-10-17

  Nichlas
Vacker o smätsam att läsa...
2005-10-16

  Charly
Du trodde du hade glömt. Du hade bara förträngt och inte tagit itu med smärtan. Din dikt är verkligen smärtsamt vacker.
2005-10-16

    BrokenHearted
Så starkt och så blödande..!
känner igen mig. så är det för mig.. då och då nämner de hans namn.. och man blir liksom stel, chockerad.. nästan som att land är utom sikte..
Oerhört fint skrivet
2005-10-16

  Dan Linder
Ja den här kändes i hjärtat och hela kroppen...mycket inlevelsefullt skildrat, så levande och så smärtsamt på samma gång. Ja tänk vad namn kan göra med oss. Och du trodde att det var lämnat bakom dig men den värkande delen av ditt hjärta satt fortfarande kvar...ja, det är lysande helt enkelt!
2005-10-16

  Smultris
Dina ord blir så tydliga och jag kan känna igen mig...
Vissa personer finns verkligen alltid kvar, fast man tror att man raderat dom helt ur både minne och hjärta...
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T