Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivkramp. En kort tanke som slog mig imorse, kanske poesi, kanske bara en tanke.


Höstvädret.

jag vaknar upp
i höstmörkret
och undrar fascinerat
hur vädret speglat mitt humör
alternativt
om mitt humör speglat vädret

men jag
nöjer mig med tanken
att ljusglimtarna
i den grå himlen
kan få vara ljuset
i min
vardag




Fri vers av Wixy
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-19 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wixy
Wixy