Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven någon gång våren 2006, funderar på att arbeta om den en aning. Konstruktiv kritik?


Mina lungor behöver luft

Sluta leva börja dö
sluta leva en gång till
inga känslor, bara sluta känna
på brännande vätskor igen
jag behöver känna passion, du behövs
Jag saknar dig.

Det är en pusselbit som saknas
jag skriker högt
utan livet vet jag inte vad jag skall tråna efter
utan livet vet jag inte vad jag behöver igen
och du bränner som en cigarett i min hals
Mina lungor behöver luft.

Det är rent i sprakande träd
och vinden berättar om tacksamhet
när jag dödar allt som växer upp
och bränner ner alla nya möjligheter
och letar efter svar i askan
Du ligger i botten, eller hur?

Mina fingrar trycks neråt
allting läcker ut i ett fall
gamla erfarenheter blandas med nya
stormar blåses igång igen
och jag hjälper dom att blåsa
Du blåser också på, om jag inte känner fel.

Varje vind är din,
varje storm är vår
och varje skyfall är vårat i depressionen
för allting känns mer när stjärnorna faller
och jag ser dig i karlavagnen
Jag saknar dig.




Fri vers av Wixy
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-03 17:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om jag skulle föreslå förändringar och du skulle genomföra dem så är det inte längre din dikt.
Därför avstår jag.
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Wixy
Wixy