Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bättre hälft. Jobbar på något bättre formulerat, men det kommer.


Kalla nitar och lycka.

jag minns fortfarande känslan
av dina kalla nitar
mot min hud
hur vänskapen växte fram
med stormsteg
och alla skratt och stunder
vi delade

jag minns lättsamheten,
tryggheten,
känslan av något bra
varje gång
vi sågs

jag minns hur du på något sätt
växte in i mig
och hur allt blev större
känslan, agerandet
jag minns allt
varje sekund

jag älskar din hand
mot min kind
i en kyss
ditt leende mot min hornhinna
och din varma hud
mot min blottade kropp
skratten vi delar
genom allt

du visade mig vägen, mot något nytt




Fri vers av Wixy
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-19 23:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fastnar särskilt för sista raden.

"I´ve been waiting for a guide to come and take me by the hand..."
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Wixy
Wixy