Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Total härdsmälta....




Kan inte andas det syre som finns,

kan inte tänka rationellt.



Mitt hjärta bultar så hårt,

allt bra saknar struktur och ordning.



HJÄLP!!!



Total härdsmälta....





Åhh så kär jag är.




Bunden vers av JLindh
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-19 23:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra beskrivet! Så känns det ja...
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh