Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ex-notes

 

jag försökte tänka på

hur illa du gjorde mig, på

allt jag faktiskt lät mig

genomleva utan att kasta

ut dig genom fönstret

 

huvudstupa i kylan,

men kunde inte

 

och det är inte så att det

inte finns mer

bara för att det inte lämnade

synbara märken

det är inte borta bara du

 

och tack och lov men

jag skulle vilja

få hålla dig ansvarig

 

ville att du 

hukade i ånger

såsom jag skulle

 

det ville jag se




Fri vers av molly crayons
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-20 00:07



Bookmark and Share


    sjuhundraslag
du formulerar
riktigt bra.
man förstår på något sätt.
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons