Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paralyserad med dig, amputerad utan

 

i det förvuxna hjärtat

har en kammare

slutat fungera

din

 

och alla mina önskningar

om lite vanlighet

stabilitet

lugn

 

sköts ytterligare tio mil upp

i det onåbara

 

du är vart tredje  slag

mitt första samband

 

och jag vill fortsätta slå

mot allt som inte förstår, inte hjälper

men jag är förminskad nu

borttagen

 

förlåt att jag inte grät

mina tårar är is inuti

 

en jag fruktar

aldrig kommer smälta

 

och jag vänder

mig på natten

bort från rufsiga

brunögda barn

 

ligger platt mot väggen

och ser dina iskalla blå

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-07 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons