Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggad

 

först fanns ett träd

och sedan jag

i dess skugga

 

som önskade trädets

stillhet

 

att bara vara

i det som är jag




Fri vers av molly crayons
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-07 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons