Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trippeltravad

tre veckors reklamskörd
stapplad, där vid dörren.
Inaktuell och förbrukad
ruvar den som ett monument
över allt jag inte hann att göra
...förra veckan heller




Övriga genrer av *maihe*
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-21 10:18



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ja..haha...jo vi har alla våra monument hemma, som minner om olika saker!
:-)
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*