Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrakig kärringdag!

Idag är jag visst nittio år!

Kroppen känns som om
jag fått på den bak och fram.
Tanken rinner lika lätt som
tapetklister.
I bröstet, en obeväm klump
av att allt var bättre förr!
?

äsch, imorgon tänker jag känna mig som nitton istället!




Fri vers av *maihe*
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-04 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*