Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kommer alltid en vår


nyvaken naken utan stormande mörker

Söker djupt inom mig, efter mörker
söker tunga djupa insikter,
livsfrågor och själsliga utmaningar
av kreativt ondo och nödvändighet

Vad jag finner är mest skuggor
efter mörka minnen.
En svag bris som lite minner
om den storm som var

Kan man lämna mörkret
i ens själ bakom sig
Att mörkret blir till gryning
betyder det att jag har glömt,
förträngt eller omfamnat och lärt

Är tiden, viljan och behovet
inte längre låst i symbios med mörkret
Kan gnistan nu tändas av och i ljuset
Kan sann inspiration spira ur välmående

Jag vet inte än,
Jag ska gå ut i ljuset
och låta värmen sprida sig
låta skuggorna bli varma
och njuta i brisen
ödmjuk i min självläkning
frigjord mina prövningar




Övriga genrer av *maihe*
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-17 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*