Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sockersötrig själavård ;-)


själv känner jag...

Själv, känner jag friheten, av mitt vara
fylligt, obevekligt konstaterande att
jag är mitt bästa jag,
full av männskligheter
jag ger mig,
min mest kärleksfulla gåva
glad över att jag är just jag
för om jag borde vara något annat
vore jag vilsen just nu, i min egen själ
sökande bland andras varanden
som bäst tjänar andras själar
irrande bland frågorna
och var vore meningen i det?

så själv, känner jag, friheten i mitt eget vara
-jag ÄR det enda jag kan och vill vara - mig!




Fri vers av *maihe*
Läst 422 gånger
Publicerad 2010-03-17 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*