Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allmänt trött!!!


Slittrad, skargd och svårken

Sliten och splittrad
riven och tärd
går jag liksom baklänges
genom min värld

Sargad och skavd
vänd ut och in
famlar jag runt i den
dröm som var min

Nu vaken och sårbar
förvirrad och yr
söker en gnista
att ge livslusten fyr




Fri vers av *maihe*
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-04 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*