Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dystersyster

jag var så van att vara dyster
att jag inte märkte när det gick över

nu när sinnet är lättare och glatt
är jag bara rädd att det SKA gå över!




Fri vers av *maihe*
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*