Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt har sin tid och plats! ;)


varför välja?!

ett vinglas , ännu tomt
dukas upp på bordet
väntar på att fyllas
av djupa röda droppar

nöjd återvänder jag till
middagsförberedelser
och tar en stor klunk
ur ölflaskan ute i köket.




Fri vers av *maihe*
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-10 17:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en kvinnas förmåga att vilja ha båda, både det fina o varma, som det kalla o goda.

hon ska inte behöva välja,
hon bör få det.
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*