Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför är det så svårt ibland att "släppa sargen" och testa nya saker????


liten egomatch

skyggande i mig finns en önskan
att ta livet ..lite mera lätt!
att pröva nytt och testa gränser
att söka utanför ett redan etablerat sätt

att stanna upp och orka ändra,
möta och mäta vem jag är
tänka till och kunna lämna
förutfattningar som jag av vana bär

knäcka skal och riva murar
som skyddar det jag trott att jag bör va´
att sårbart anta utmaningen,
blir en match som mitt ego måste ta




Bunden vers (Rim) av *maihe*
Läst 381 gånger
Publicerad 2010-05-10 10:25



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Lätt att hänga med i sammanhanget och jag tror att det här är ett viktigt ämne egentligen. :)
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*