Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No Exit


Där satt jag och trodde
att en tändsticksask
var att leka med elden.

No Exit.

Där var han
med all den begreppsförvirring
moderniteten förmått uppbringa,

formad av humanismens
avskrädeshög. Inget exit word för
Månens baksida.

No Exit.

Så jag tog skydd under hans hud
såg hans bilder
vi förkroppsligade dem.

...där var jag, som trodde
att en tändsticksask
var att leka med elden.

No Safeword.

Där sitter han
när jordens alla bortomspråkliga
avgrundsandar dansar runt stolen.

De slickar hans vader
med lackade tungor, och
han dansar med.

No Exit.

Jag fick tillstånd att gå när
jag lämnade halva min själ med halva mitt barn.


No Exit.




Fri vers (Prosapoesi) av Marie Arouet
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 10:51



Bookmark and Share


  Marie Arouet
Frågan är bara hur man operationaliserar
brorseriet. Med den bästa pinnen,
kanske? Eller spontanpicknick..? Jo.
2009-10-23

  himlens hemlighet VIP
exil? får mig att tänka på gotland och blåskägg och brorsorna, men det var ju knappast textkritik :)
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Marie Arouet
Marie Arouet