Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggspel och is


'Jag drömmer ofta att jag gråter',
säger han
mitt lilla tårlösa barn,

'jag drömmer att jag ropar och du
inte hör.'

Och isen i min själ fryser till
något värre än is, något svartare
än svart.

Jag vill säga att det kommer en tid,
det kommer
en tid,

att gråten är det vattenfall som porlar
när isen har smält.

Jag vill veta att det kommer en tid
när gråten får vara vaken och
våren vara det den är tänkt

att vara.




Fri vers av Marie Arouet
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-27 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marie Arouet
Marie Arouet