Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hm


Pussel




har aldrig gillat


att lägga pussel


nu måste jag










så många bitar i livet
som ska passa ihop




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-21 19:07



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja, man är ju i själva verket mästare på pussel om man kommit så här långt i livet ;)
Bra text!
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel