Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem bestämde vad som är vackert?

helvete
ångesten kommer som från
ingenstans
och du har aldrig några bra rubriker till
dina tankar
vem bestämde vad som är vackert?
varför påstår dom att du har fel när
du säger att du funnit
meningen med livet
vem bestämde vad som är vackert?




Fri vers (Fri form) av Migu
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Migu