Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bitterljuva vardag

måste varva ner snart, måste sova
har smulor i sängen och
en lustig gnagande känsla i magen som
nog mest är paranoia eller något annat tjusigt ord
vill inte jobba men
är livrädd för att bli ledig
sysslolös
och behöver ju alltid pengar
har målat tånaglarna svarta och
benen är snart inte bruna längre
och det regnar mot mitt takfönster
och du är inte här och
och och och
hur ska jag förklara en känsla som
inte ens får plats i min kropp

jag saknar din röst
din mun, dina läppar, dina händer, dina ögon
dina djupa, vackra ögon som jag aldrig förr sett på nära håll, som jag
aldrig förr sett på riktigt, ända ner på djupet och
som jag först nu inser hur mycket underbart det ligger bakom
som finns i dig, som är du
jag vill bara låta ditt allt, låta dig
utforska nya vägar till mitt hjärta
men jag tror det är försent
jag tror att du
redan är där
vad har jag gett mig in på?




Fri vers av Migu
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-20 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Migu