Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
engelska


elvatiotvåtusenåtta

cut me down like you always do
until this day i am afraid of you
cut me deep, cut me through
you know i'm nothing without you

once i was what i still want to be
the person i always thought was me
but now i know she's gone somewhere
and i don't think she's coming back here

have you ever gone an hour without air
i know i haven't but it feels like i do
i can't tell you how but i can swear
on my mothers life i'm going without air
going, going, gone




Fri vers av Migu
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 13:05



Bookmark and Share


  Sophia B
Jag tycker verkligen om känslan du förmedlar och språket är välbehandlat likaså ordvalen. Tycker dock att det är störande med att du skriver I med litenbokstav. Ser dock kanske bättre ut.
Bra!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Migu