Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt gråtande, längtans hjärta




Min blick söker nått att fästa sig på,
men faller hela tiden tillbaka på glaset.

Dess vätska har en skitgulfärg,
med en arom av rökt ciggar.

Mitt munvatten som ger en andedräkt,
som kan väcka en död,
på morgon timmarnas timme.

Hela eller halva
är frågan min.

Min mörkröda prince,
glöder så vackert i nattens mörker.

Den glöden........
är den enda värme,
jag finner i natten min.

Höjer mitt glas.

Mina tårar faller så sakta nerför,
mitt härgade ansikte.

De faller i glaset,
konstig smak,
mellan alkohol och salt.

Men det bedövar än då,
mitt gråtande,
längtans hjärta.




Fri vers av JLindh
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-21 20:25



Bookmark and Share


    Max Poisé
Fantastisk komposition!
Strålande!
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh