Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att också återvända hem till sig själv...


Emmausvandrarna



Då du bröt brödet
kände de igen dig
de trodde dig borta
tomma trötta förtvivlade vilsna

Då du bröt brödet
såg de att du var den
som gett sig helt för dem

då påmindes de om
det de inte upptäckt tidigare
att deras hjärtan brann
när du förklarade
att allt behövde ske som det gjort

Då du bröt brödet
och de förstod och såg vem du var
kunde de
återvända
hem




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 526 gånger
Publicerad 2005-10-16 16:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är du en kristen? Det är jag! Deras hjärtan brann, när han förklarade skrifterna. Emmausvandrarna hade gett upp hoppet, men sen med mötet med Jesus,sprang de med iver till jerusalem! Just när han bröt brödet....
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP