Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan dig och mig

har nästan slutat andas

när jag står nära dig

har nästan slutat försöka

få dig att funka nära mig

 

du får mig att gå 

med krökt rygg ifrån dig

du får mig att gå, nej springa

hela vägen för att få tillräckligt

mycket luft mellan dig och mig

 

mina ord faller platta

när jag är med dig

eller så fastnar dom i halsen

du får mig att förbanna mina ord

när du går med mig

 




Fri vers av HerrGlad
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-21 23:59



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Och du är så fantastiskt duktig Kornelia.
Och jämfört med den första dikten jag läste av dig så har du utvecklats så himlans mycket.
Åh, så fin du är.
Vi ses!
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad