Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för jag vet hur du känner

jag kapitulerar

lägger mig på rygg och spelar död

och bakom mina slutna ögon

fladdrar förvridna ansikten förbi

"allt är upp till dig"

 

och det har jag alltid vetat

från första början att jag har mig själv att skylla

ändå har jag överlämnat mig

innanför ögonlocken tornar ansiktena upp sig

anklagande, ingenstans tröstande

 

 

och när du äntligen gått

när du slutligen tröttnat

tar jag mig i kragen

ger mig själv en käftsmäll

väser skärp dig

 

reser mig på domnade ben

och vaknar till liv igen

tar tag i min egen bultande kropp

lovar mig själv att detta är sista gången

 

men benen fortsätter skaka




Fri vers av HerrGlad
Läst 451 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-21 21:58



Bookmark and Share


    Lilla fröken söt
jag gillar den. SÅ mycket!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad