Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stunder jag önskade

vissa skrattar och gråter på samma gång

det blir så tungt för dem att spela svåra

 

så när de visar känslor

kommer allt över dem så plötsligt.

 

det är bekymrande

för dem som bekymrar sig.

 

men för oss som springer genom livet

sjunger och dansar genom livet

skriker så högt att vi inte hör

 

något annat

 

 

för oss

är det bara en pust av verklighet

en glimt, inget mer

 

det skulle kunna kallas bekymrande

men vi blinkar bara

 

springer,    skriker

iväg allt och kastar oss

 

i evigheten

 

de kallar oss vettlösa

vi tror att vi flyger




Fri vers av HerrGlad
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-08 23:46



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
vi flyger, kornelia, och det gör dina ord också för å, vad jag älskar det här. massor.
2010-01-09

  inutimonster
jag är en vettlös!

tycker om din text & känns som om det kommer en berättarröst på köpet. häftigt.
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad