Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att du förstår mig

precis som om jag har en etapp inopererad i hjärnan

kanske i magen

detonerar jag mig själv regelbundet

tidsinställt smulas jag sönder

smällen ekar i varje hjärtslag

 

du kanske tror jag gråter

men det är tryckvågen




Fri vers av HerrGlad
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-02 21:23



Bookmark and Share


    Lilla fröken söt
du är så bra kornelia!
2010-11-08

  inutimonster
men gud flicka, du skriver så det brusar alldeles förfärligt hela vägen ut i tårna. det är en bra sak. en mycket bra sak. puss!
2010-07-28

  Moa Paulsson
jag måste bara säga att jag alldeles älskar avslutningen. och allt innan. jättemycket.
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad