Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja, inte för att den är klar

men för att jag inte har tid

och kanske aldrig kommer längre.

 




lite kärv

Nu växer det snö på marken

istället för blommor.

Nu kommer kylan från alla håll

ibland skär den rakt igenom.




Fri vers av HerrGlad
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-14 22:55



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Så få ord, ändå beror du så ofantligt mycket. Jag förundras över hur du lyckas, kanske är svarat så enkelt som att du är en oerhört duktig poet.
2010-02-15

  Katinka VIP
Brabra, slutet kan relateras till en dag som denna.
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad