Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad

Öppnar mina sorgsna ögon
Blickar ut mot evigheten...
Fyller mina tankar
En döende poets sista andetag...

Ännu en dag är tillända...
Lever i din skugga...
Sörjer i min ensamhet
Kärlek som inte finns...

Ser ditt ansikte i allt som e vackert
Skönheten personifierad...
Likt dansande solstrålar
Över mitt nakna ansikte...

Lever i min fantasivärld
Där drömmar fortfarande slår in...
Evigt dömd att existera
Lurad av mitt eget hjärta...

Ensamheten är för svår
Utan dig finns jag inte mer...
Kanske låter det fånigt
Men du är livet för mig...




Fri vers av Nichlas
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-10-16 17:43



Bookmark and Share


  LuLU
Låter inte fånigt alls....=)
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas