Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panikångerst

Måste torka mina salta tårar
min älskade är på ingång.
Måste gömma mina sorger
och stå stark för hennes skull.

Kedjar mina demoner
stänger in dom i mitt inre.
Låter leendet stråla
medans min insida rivs i stycken.

Som en klippa står jag fast
redo att vaka över min älskade.
Smeka hennes vackra annsikte
medans mitt hjärta gråter.

Schhhhhh... Så låt tystnaden råda
dämpa andetagen.
Låt pulsen vila
tills jag finner nästa ensama stund.




Fri vers av Nichlas
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-23 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas