Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att finna mitt livs stora kärlek och hon sa ja när jag friade till henne. Lycka som inte kan utryckas i ord.


Det vackraste ordet JA

Mina ord tycks inte räcka till
när mitt hjärta vill sjunga.
Föda liv i det magiska du ger mig
Bara genom att stå vid min sida.

När jag frusen gråter av rädsla för framtiden
Splittras i tusen och åter tusen bitar.
Ger du mig ditt värmande andetag
trygghet när jag famlar vilsen i min värld av mörker

När allt hopp var borta
fann du mig döende och förlorad.
Gav mig den vackraste gåvan av alla
Vilkorslös kärlek och viljan att leva.

Min gåva till dig min underbart vackra ängel
att spendera var dag av mitt liv till att göra dig lycklg.
Älska dig bortom tid och rum
Förevigt du och jag dansandes in i en underbar framtid.

Och att du sa ja min älskling
gör mig till den lyckligaste mannen i hela världen.
Nästa Sommar ska jag ge dig dina drömmsrs brölopp
Och stolt få kalla dig för min fru.

Jag älskar dig nu och förevigt




Fri vers av Nichlas
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-07 05:22



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Uppriktig i tonen
ärlig i uppsåtet
bra förmedlat

samt något som jag får återkomma till
2010-11-07

  Nina Nightwish
Underbar och romantisk, grattis:)
2010-11-07

  Lady Alassa
Grattis
du vågade!
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas