Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För det magiska du gör för mitt liv och mitt hjärta min älskade Sandra


Äventyr

Jag följde en fjäder
naken med vinden blåsande genom mitt ruffsiga hår.
Sjöng med mina ögon det mitt hjärta såg på min färd
min resa genom ditt hjärta.

Allt verkar snurra när mina tankar for
likt dansande ljusstrålar mot en stigande morgon.
Färger skiftande i rött och blått
och lukten av kärlek som kittlade min näsa.

Hela världen verkar sjuda av lycka
när du ser på mig med dina vackra ögon.
Och jag följer dig dit ingen annan farit
Mitt äventyr att åldras med dig vid min sida.

Detta för mig
är evig lycka




Fri vers av Nichlas
Läst 382 gånger
Publicerad 2010-11-18 14:45



Bookmark and Share


  karamellen
Vad vackert! Och vilken glädje och kärlek dikten andas! :)
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas