Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För min Sandra och för att livet inte skall rycka mig bort från allt jag älskar.


Viljan att kämpa

En känsla så bräcklig
likt en tanke på drift.
Att hindra vinterns ylande vargar
från att slita mitt kött i bitar.


Inmålad i ett dunkelt hörn
sitter jag med pennan som försvar.
I hopp om att försöka förändra det kommande slutet
skriva om och förändra sagan om mitt liv.

Bland stjärnors falnande glans
under en himmel skapad av det vackra i våra liv.
Finna vägen bland ruiner av ett liv i spillror
Att möta dig där solen lyser som starkast.

Att lyftast fram på vindars sång
i min värld där toner nu aldrig verkar dö ut.
Att öppna tidigare blinda ögon
och att se allt det vackra du ger mig.

Tack för att du ger mig viljan att leva




Fri vers av Nichlas
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-23 14:00



Bookmark and Share


  systra
Helt enkelt jättebra! En mycket stark text.. Hoppas personen som ger dig viljan att leva förstår hur viktig han/hon är...
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas