Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord ur mitt inre

Vid slutet av stigen
den långa mödosamma resan.
Står jag inför ett beslut
ska jag hoppa eller inte.

Förlora det jag älskar
finna frid i själen.
Dansa bort likt höstens första löv
för att bli ett minne på vår himmel.

Ta farväl till solen
godmorgon till jorden.
Sluta mina trötta ögon
aldrig mer plågas av mina egna andetag.

Min evige följeslagare finns alltid med mig
det har han alltid gjort.
Att döden följt mig hit
är ingen hemlighet.

Tiden börjar bli knapp
allt medans hösten vindar viner.
När regnet faller handlöst
och jag börjar tyna bort.




Fri vers av Nichlas
Läst 340 gånger
Publicerad 2010-10-23 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas