Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre skavsår

Det skaver ibland i mitt inre
Men det är som med skavsår
Man går ändå fast det gör ont
Man har svårt att göra sig av
Med det gamla som gör ont
Men det är väl som med dom
Nya skorna till slut har man gott
in dom
Eller som med smärtan på insidan
Man vänjer sig snart vid den
Önskar ändå att själen fick
Vara smärtfri mellan varven




Fri vers av Anjeska
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-10-22 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska