Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan Dimman


Som taget ur en pärla, så unikt. Regnet faller med stora slag i systemets sång, om återgivning. Det vattnar den själ som torkar men dränker den som lurar. Kretsloppet lurar ingen och moder jord överträffar vår “intelligens” som vi vill kalla det.”




Fri vers av Sahara
Läst 322 gånger
Publicerad 2009-10-23 00:01



Bookmark and Share


    Ronja Helt
Gillade verkligen denna! Den var så..speciell på något sätt.
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sahara
Sahara