Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att nå sitt mål, trots stora hinder och tynad motivation


Kämpa

Ett månsken jag ser,
fortfarande natt men ändå står jag och ler.
För där borta flyger fjärilen så lätt,
men jag vill inte dit än på något sätt.

För jag vill trassla igenom spindelnätet först,
innan jag släcker min törst.
Då känns det som jag kommer dit med båda fötterna på jorden, utan att spilla någon sand ur hinken min på de betydelsefulla orden.

För jag måste läsa orden noggrant i denna lott,
så jag i framtiden kan bygga mitt egna sandslott.




Fri vers av Sahara
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-01 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sahara
Sahara