Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till min älskade mor


Till Mamma


En gåva från himlen utvald till mig,
känner jag att någon har valt ut just dig.
Du är som en stjärna i rymden ingen kan mäta sig méd,
av alla dessa mödrar som finns måste du
ha svurit din egen ed.

För du är den bästa mor en dotter kan ha…
….och jag är så glad att din dotter blev jag.

Vad skulle jag göra utan en mor så omhändertagande som du är? Jag ser ditt stora hjärta som du öppet bär.

Om jag var en blomma skulle jag aldrig behöva vattnas,
med omsorg och kärlek från dig finns det inget som fattas.

Från foster tills idag har du smekt din värmande hand,
så att jag inte behövt vandra på kall mark, utan på len och värmande sand.

Det bästa av allt är att du har lärt mig hur man ska vara en mamma, så jag mot mina barn kan göra detsamma.




Fri vers av Sahara
Läst 501 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-01 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sahara
Sahara