Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maskopi


falskhet

Vargen har lurat räven
Räven har förått mig.

Tyvärr lättat på hjärtat,
visat min sorg.

Godtrogen är jag
men lärt mig min läxa.

Genomskådat spelet
utan att de vet.

Nu är det svårt, nu går ni bet





Fri vers av Näckrosen
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-23 09:11



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja helt rätt
av Dig att sätta
ner foten att lätta
Ditt hjärta andra
skall väl inte få
fortsätta ge
Dig smärta!
2009-10-26

  Quasimodo
Livets avigsidor av falskhet och spel, smärtsamt och sorglig, men skapar insikter och erfarenheter för framtiden.
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen