Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vanmaktens känslor, man kan bara fantisera om det  men dock skönt att få göra det när ondskan själv inte blir straffad i verkliga livet..




Jag vill göra något dumt..

Så många känslor på en och samma gång.. Jag skriver det alla tänker men inte vågar säga högt.. den förbjudna känslan om hat ilska och hämnd..

Jag vill göra något dumt.. göra dig illa, sparka dig, kväva dig, strypa dig, hugga dig,  döda dig om och om igen, gång på gång..

När jag tänker tillbaka på allt som har hänt så inser jag att det inte hade spelat någon roll. Jag hade inte kunnat göra det på annat sätt för Du skulle inte ha gjort annorlunda, du skulle ha agerat på samma sätt.. vara lika sjuklig i ditt beteende och förstöra för allt och alla i din omgivning.

Jag vill göra något dumt.. göra dig illa, sparka dig, kväva dig, strypa dig, hugga dig,  döda dig om och om igen, gång på gång..

Inget spelar så stor roll längre vad jag vill och vad jag tycker men i min fantasi gör jag något dumt..

Jag sparkar dig, kväver dig med mina stryptag och hugger dig till döds för allt elakt du har gjort och för alla gånger du sparkat på mig tagit stryptag och dödat mig, gång på gång..

Så i min fantasi gör jag något dumt..

 

 




Fri vers av Näckrosen
Läst 548 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-16 09:48



Bookmark and Share


  Anna*
Suveränt! Det är lite dit jag behöver komma! Tack för att du vågar skriva precis så!
2010-08-23

  PPQ
mmmm briljant
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen