Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett samtal

Maten som skulle smaka så bra blev helt och hållet smaklöst, ointressant..

Samtalet som förmedlat nyheten var inte bra.. ohh man kunde känna hur hjärtslagen började slå hårdare och hårdare.. Aptitlös och orolig igen.

Var det verkligen så här det skulle vara att leva..i oro i tid och otid. Den obehagliga känslan drabbade alla i familjen när den kom till henne, värst var det för barnen då de inte förstod varför..

Just nu är en sån dag då maten skulle ha smakat så gott, just precis innan samtalet..

Den ständiga tanken, när skulle hennes tur med lycka komma..

 




Fri vers av Näckrosen
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-11 12:56



Bookmark and Share


  Anna*
Mmm ... undrar just när hennes tid kommer med lycka, trygghet och frid
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen