Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfullt

Kanske är jag inte lika fin som en del

Kanske är jag inte lika duktig som en del

Kanske är jag inte lika stark som en del
men vad spelar det för roll,

jag har ett varmt kärleksfullt hjärta som en del inte har..




Fri vers av Näckrosen
Läst 532 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-17 09:55



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, och kanske just det varma goda kärleksfulla gör dig större finare och bättre än många :-)
2010-08-04

  Näckrosen
snällt sagt av er :)
2010-06-18

  Maiah VIP
Du är bäst som du är!!!
2010-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Fin är du definitivt!
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen