Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min andra dotter som börjar bli stor.


Min dotter

Glänsande vacker,
hjälpsam och fin
Så full av kärlek,
inteligent och givmild.
Bryr sig om och värnar,
Så vuxen men endå ett barn.
Det är du min stora dotter
som börjar bli en dam.

Älskar dig
/Mamma





Fri vers av Näckrosen
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-23 13:20



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en så fin hyllning ; förmedlar väl moders känslor när liten blir stor
2009-11-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh ja tiden
går fort liten
blir snabbt något
stort men ett gott stort
det bästa man gjort!
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen