Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Aningslöse

Du har ingen aning

om hur hjärtan krossas

runt omkring dig,

var du än går.


Stjärnor exploderar

över ditt huvud.

Förälskade ser de på,

när du kysser mig.



Jag döljer min trekärlssjuka

älskar dig,

tar dig till mig,

behöver dig som en drog.


Månen kryper ur sitt skal ikväll

för vara dig nära.

Hon vill laga mitt hjärta,

det dödsdömda.






Fri vers av Katinka VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-23 18:31



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra...
2009-11-06

  Ola Rydberg
riktigt snyggt älskade slutet
2009-10-25

  Larz Gustafsson VIP
"Love is the drug", som Roxy Music sjöng.

Detta verkar handla om en farlig förbindelse...
Fast egentligen kanske alla förbindelser är farliga, eftersom man kastar sig in i dem, intet ont anande, reservationslöst...
2009-10-23

  Andrum
Stämningsfull fin dikt i sitt vemod.
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP